Baghete in Presa

De pe bloguri si din presa adunate

 

Criticomamica, 02 Noiembrie, 2010

„Asadar azi am placerea sa va prezint cum s-a reinventat Mihaela Militaru creatoarea Baghetelor Fermecate pentru a putea castiga de acasa. Am rugat-o sa scrie ea o prezentare pe baza unor intrebari generale si iata ce a raspuns: [citeste mai mult]”

iLike IT, Stirile ProTV, 22 Decembrie, 2011

„iLike IT va ajuta sa le umpleti prietenilor casutele de e-mail si conturile de Facebook cu tot felul de felicitari de sezon. George Buhnici a facut o selectie a celor mai ingenioase felicitari de Craciun, create de romani care si-au pus talentul la contributie. [citeste mai mult]”

PortalHR, 31 Martie 2012

„Baghete Fermecate, un business de succes “tricotat” pe Facebook.

Mihaela Militaru are 34 de ani, doi copii de 7 si 3 ani si, în 2010, a pus bazele unei afaceri cu tricotaje pentru copii: Baghete Fermecate.  Baghetele Mihaelei sunt, într-adevar, fermecate, pentru ca, într-un timp relativ scurt, fara a investi bani si învatând din mers, a reusit sa puna pe roate o afacere serioasa, si-a cladit un brand, a strans clienti fideli si multumiti si are planuri mari pentru viitor! [citeste mai mult]”

Totuldespremame, 07 August 2012

„Profil de mama harnica: Mihaela Militaru, zâna cu andrele harnice de la Baghete Fermecate.

In locul marketingului, Mihaela a ales crosetele, andrelele si culorile. În loc sa ponteze o cartela in fiecare dimineata, Mihaela a ales sa se joace cu Danut si Catinca, cei doi copii minunati care i-au schimbat viata. Ea este zana indemanatica si talentata din spatele magazinului Baghete Fermecate locul în care si-au dat intanire cele mai vesele paturici, hainute si accesorii pentru copii. [citeste mai mult]”

Baghete Fermecate la emisiunea „Totul despre mame”, Prima TV