Castigatorii !!!

Primul concurs de tipul like & share pe care l-am organizat a fost o surpriza frumoasa pentru noi. Au fost peste 150 de participanti, prieteni mai noi sau mai vechi. Stiu ca oricum nu aveti rabdare sa cititi introducerea, asa ca sarim direct la extrageri :-) .

Palarie trenulet, 58 de concurenti, asa cum spun listele publicate mai devreme. Si castigatorul este numarul 7, Andrei Maricescu!!!

Iepuras alb, 18 concurenti , iar castigatorul este , tot numarul 7, adica Anao Oana!!!

Iepurasul roscat merge tot la numarul…7, Florin Zlatea!

Noduletul o sa fie al numarului…3, Marioara Zota.

Iar palaria Clara…ta-na-na-naaa!!! numarul 16, Iulia Tamaci Enii :-) )

Ultima palarioara, cea albastrie, merge la Emiliana Veres, numarul 5.

In urma deliberarii juriului, am decis sa acordam premiul special, cuponul de 50 ron,  Sinzianei Baltatescu, pentru comentariul ei colorat “Eu am destinat palariuta asta fetitei mele, mara Alexandra:) Nu e roz fetita mea, nici mov:) fetita mea e verde, galbena, portocalie, maronie si asa mai departe:) fetita mea stie ce sunt si trenurile, nu doar floricelele si inimioarele:) Fetita mea e colorata si plina de fantezie:) Asa, ca baghetele voastre:) Pupici:)”

Imi iau libertatea sa acord si un premiu de consolare de 30 de ron, pentru singurul comentariu in versuri “Sunt Andrei, de cand ma stiu, trenuletele imi plac/Sa le am pe tot ce port, si la joaca, ‘n tot ce fac/ Ca e mare- ca e munte, nu as vrea sa imi lipseasca/ Palaria cea superba a baghetelor maiastra/Pe un vagonel doresc sa scrie (daca se poate)/ Ca-i facuta cu iubire de Baghete Fermecate!:)” al Mihaelei Caragea.

Si surprizele nu se incheie aici. Toti, dar toti cei care au comentat primesc 20% reducere daca doresc sa comande produsul pentru care au intrat in concurs sau 10% reducere la primul articol pe care il comanda in urmatoarele 2 luni!!!

Felicitari tuturor!! Rog castigatorii sa ma contacteze pe mail la baghetefermecate@gmail.com pentru a stabili detaliile livrarii.

Am atasat printscreen-uri pentru fiecare extragere, daca are cineva intrebari il rog sa ma contacteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *